De Gelderse Huysen Geldermalsen

Omschrijving

DE GELDERSE HUYSEN – SFEERVOL EN RUIMTELIJK WONEN IN HARTJE GELDERMALSEN

Zeg nou eerlijk. Wat een plaatje deze twee-onder-één-kapwoningen!

In hartje Geldermalsen – lekker centraal dus – wordt binnenkort gestart met de bouw van De Gelderse Huysen. Vier kwalitatief hoogwaardige en royale woningen met een stijlvol en tijdloos gevelbeeld vol klassieke elementen zoals gevelornamenten, zinken daklijsten, natuurstenen plinten en kozijnindeling. Nu toeslaan betekent dat je al in het voorjaar 2024 jouw spiksplinternieuwe droomwoning betrekt. Wees er dus snel bij!

In de Gelderse Huysen combineer je de nostalgische sfeer van vroeger met de eigentijdse luxe én ruimte van een woning anno 2023. En dat is nog niet alles. Vanwege de enorme ruimte heb je volop mogelijkheid om de vloeroppervlakte flexibel in te delen en te benutten. Bijvoorbeeld door een extra slaapkamer te creëren. Of door een permanente werkplek te maken van het bijgebouw in de ruime achtertuin op het zuiden. Met andere woorden: ruimte, luxe, sfeer én flexibiliteit in één woning.
Droom heerlijk weg bij de prachtige visuals die we van deze woningen hebben laten maken. Ondertussen lichten we drie opvallende kenmerken uit.

Multifunctioneel bijgebouw in de achtertuin
Ben jij ondernemer of werk je in loondienst regelmatig thuis? De 15 vierkante meter grote berging in de diepe achtertuin is in een handomdraai – en zonder dat je hiervoor een vergunning hoeft aan te vragen – aan te passen tot comfortabel thuiskantoor. Met een paar passen door de ruime achtertuin switch jij van privé naar werkplek, en weer terug. Heerlijk rustig werken zonder dat je maandelijkse kosten kwijt bent aan het huren van een kantoor. Of onnodig vaak in de file hoeft te staan. Het bijgebouw is natuurlijk ook om te turnen tot praktijkruimte, atelier, kangoeroewoning als tiny house voor opa en oma, garage en/of hobbyruimte. Kortom: de mogelijkheden zijn legio!

Levensloopbestendig wonen
De vier woningen zijn geschikt voor werkelijk elke doelgroep. In de eerste plaats natuurlijk (jonge) gezinnen met kinderen of een kinderwens. Maar ook stellen waarvan de kinderen reeds zijn uitgevlogen vinden hier ultiem woongenot. Senioren opgelet: twee woningen beschikken reeds over een uitbouw waarin een slaapkamer op de begane grond te realiseren is! De overige twee woningen kunnen vergunningsvrij met een uitbouw worden uitgebreid. In dat geval is ook hier ruimte voor een slaapkamer beneden, desgewenst in combinatie met een extra badkamer. Slapen jullie en de kinderen liever boven? Dan kunnen jullie alle kanten op met de zeer riante living.

Extreem laag energieverbruik
In tijden van torenhoge energieprijzen is een lage energierekening natuurlijk een absoluut pluspunt. De vier woningen zijn volledig geïsoleerd, gasvrij en zijn voorzien van een warmtepomp. De woningen bieden zelfs de mogelijkheid om volledig energieneutraal te draaien!

Locatie
De Gelderse Huysen zijn gelegen aan de Geldersestraat, op loopafstand van de (winkel)voorzieningen van Geldermalsen.
Geldermalsen is het centrum van de fraaie en groene gemeente West Betuwe, centraal gelegen tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch en vanwege haar ligging aan de A2 en A15 uitstekend bereikbaar vanuit alle delen van het land. Daarnaast heeft Geldermalsen de beschikking over een NS-station en diverse busverbindingen. Het dorpscentrum beschikt over een ruim winkelaanbod met supermarkten, versspecialiteitszaken, non-food (onder andere woninginrichting, mode, kapperszaken), diverse gezellige horeca, de rivier de Linge en voorzieningen zoals een pinautomaat en een POST NL-servicepunt.

Contact
Ben je ook enthousiast? Zet de eerste stap naar je droomwoning en bel ons (0345) 76 26 26. Je bent van harte welkom!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
122 - 171 m²
Perceel
252 - 435 m²
Inhoud
390 - 465 m²
Aantal kamers
3 - 4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 - 2 badkamers
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen

Verkocht
Geldersestraat te Geldermalsen
4 huizen (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
159m²
4
€ 630.000
171m²
3
€ 610.000
134m²
3
€ 550.000
122m²
4
€ 570.000
De Gelderse Huysen
Geldermalsen
0345 76 26 26
welkom@lana.nl