Over ons

Wij zijn
Lana

Lana: niet nieuw, wel transparanter

Op 1 december 2022 is LANA makelaars & taxateurs vol enthousiasme van start gegaan. De crew van LANA bestaat uit vakmensen die stuk voor stuk al jaren bekend zijn in de makelaarswereld.

Ons karakter; gedurfd, vrij en vooruitstrevend.

‘Altijd voor een tien’

LANA legt de lat hoog. Maar wat merken opdrachtgevers daarvan? Wij gaan altijd voor een tien: de allerbeste deal. Dat betekent niet per se het hoogste bod, of bij een aankoop het laagste bod. Het gaat ook over goede voorwaarden en het juiste gevoel.

Dat goede gevoel geven wij onze opdrachtgevers overigens niet alleen bij de onderhandelingen, maar tijdens het hele proces. Met oprechte persoonlijke aandacht en door transparant te werken. Wij laten continu zien wat we doen en waarom. Daarbij maken we gebruik van innovatieve systemen, zodat wij ook de opdrachtgever van de toekomst goed kunnen bedienen.

‘Altijd voor een tien’

Blij van blije mensen

Wij willen onze opdrachtgevers graag gelukkig gaan maken met onze aanpak. Want van blije mensen worden wij ook blij. Wat onze grootste droom is? Dat opdrachtgevers LANA zonder na te denken weten te vinden, bij elk mogelijk verhuismoment in hun leven. En de rest ván hun leven.

Team van specialisten

De oprichtster van ons kantoor, Lana Gerssen, is sinds 2003 Register-Makelaar, Register-Taxateur en een bekend gezicht in Geldermalsen en omgeving. Het team bestaat daarnaast uit nog een aantal kanjers; één Register-Makelaar, twee Assistent-Makelaars en een officemanager. Stuk voor stuk mensen met een schat aan kennis en informatie over het vak.

Wij maken graag een afspraak met u om een keer vrijblijvend kennis te maken. Wij zijn bereikbaar via 0345 – 76 26 26 of welkom@lana.nl.

Contact
opnemen

Het team van Lana

Miranda Spies

Miranda Spies
Register Makelaar
miranda@lana.nl

Linda Hol

Linda Hol
Assistent Register Makelaar Taxateur
lindahol@lana.nl

Linda Bakelaar

Linda Bakelaar
Assistent Register Makelaar Taxateur
lindabakelaar@lana.nl

Charlotte van den Bogaert

Charlotte van den Bogaert
Office Manager
charlotte@lana.nl

Jan Goutsmits

Jan Goutsmits
Hoofd Techniek en Logistiek

Ilona van Dijk
Expert in woningpresentatie

0345 76 26 26
welkom@lana.nl