Wij helpen je graag

Je woning
verhuren

Lana: niet nieuw, wel transparanter

Stel je voor dat je een woning wilt verhuren, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Misschien heb je geen ervaring in het verhuren van een woning, of heb je geen idee hoe je de meest geschikte potentiële huurders kunt vinden. Dit is waar een NVM verhuurmakelaar zoals LANA van onschatbare waarde kan zijn.

Wij zijn jouw persoonlijke expert in het verhuurproces. Vanaf het allereerste contact zullen wij met jou samenwerken om jouw doelen te begrijpen en een op maat gemaakt plan op te stellen om jouw woning op de markt te brengen.

Ons karakter; gedurfd, vrij en vooruitstrevend.

Diepgaande kennis van de huizenmarkt

Met een diepgaande kennis van de woningmarkt en een grondige analyse van de woning zullen wij de juiste huurprijs bepalen en de beste strategie ontwikkelen om jouw woning op de markt te presenteren. Van het opstellen van een aantrekkelijke tekst, het laten maken van professionele foto’s tot het begeleiden van bezichtigingen, wij zorgen ervoor dat de woning onder de aandacht komt van potentiële huurders.

Wij zullen jou begeleiden bij het screenen van potentiële huurders en zorgen voor een grondig achtergrondonderzoek om ervoor te zorgen dat de geselecteerde huurder betrouwbaar is. Bovendien kunnen wij je adviseren over de beste huurovereenkomst voor jouw situatie.

‘Altijd voor een tien’

Als we eenmaal een huurder hebben gevonden, zullen wij je begeleiden bij het opstellen van de huurovereenkomst en ervoor zorgen dat alle voorwaarden duidelijk zijn. Uiteraard gebeurt alles in overeenstemming met de wet- en regelgeving, waarover we je graag informeren.

Met de hulp van een NVM verhuurmakelaar zoals LANA kun je erop vertrouwen dat je jouw woning snel verhuurt aan een geschikte kandidaat.

Contact
opnemen

0345 76 26 26
welkom@lana.nl